Fast frakt 35 kr & 30 dagars full returrätt
Kort, faktura & delbetalning 
Betyg "Utmärkt" på Trustpilot

VÄLKOMMEN TILL SWECIG.SE Din eciggbutik med det stora utbudet av E cigaretter & E liquids

Tanken med SweCig.se är att göra det enkelt för dig som ska köpa E-cigaretter & E-Juicer online. I vår eciggbutik hittar du ett mycket stort utbud av E cigaretter, E liquids samt tillbehör som passar till dom flesta elcigaretter. Nederst på varje artikelsida hittar du passande produkter till den artikeln som du just tittar på. Det är mycket viktigt för oss att endast erbjuda originalprodukter med hög kvalité från ledande tillverkare av E cigg & E liquid. Vi plockar inte ihop några egna billiga ecigg kit, våra kit är kompletta direkt ifrån tillverkaren.

Blixtsnabb leverans
Bara kvalitéts produkter
Säker betalning online

ORDER INNAN KL 15.00 LEVERERAS NÄSTKOMMANDE VARDAG.

NÅGRA AV ALLA VÅRA E-CIGARETTER / E-CIGG

NÅGRA AV ALLA VÅRA E-VÄTSKOR

SIDOR MED FAKTA OCH TIPS

Under åren har vi svarat på många frågor från många kunder, allt från hjälp vid felsökning av krånglande ecigarett till vilken forskning det finns om hur e-cigg påverkar hälsan. Därför har vi samlat faktasidor med både ordlistor, jämförelser, länkar och tips. Nedan ser du tre av dem länkade, och du hittar samtliga faktasidor här.

 • USP icon map
  Fast frakt 35 kr
 • USP icon lock
  Säker betalning
 • USP icon star
  Certifierad e-handel
 • USP icon mail
  30 dagars full returrätt
 • USP icon trophy
  Bara kvalitetsprodukter

NIKOTINSKATT PÅ E-VÄTSKOR SOM INNEHÅLLER NIKOTIN! Höjd nikotinskatt på starka nikotinvätskor (15-18mg) från den första januari 2021. Nikotinskatten kostar dig som kund nu 25kr för 1-15mg styrkor och 50kr för 15-18mg styrkor, priset avser en 10ml flaska. Du kan påverka priset avsevärt genom att blanda E-vätskorna själv, då den nikotinfri E-vätskan fortfarande är skattefri. Titta på denna länk för mer info BLANDA E-LIQUID

VILKA ÄR VI PÅ SWECIG.SE?

Vi startade denna Ecigg webbshop för över 6 år sedan efter att vi själva hade provat på e-cigaretter. Vi hade varit rökare i över 20 år då vi provade på vår första e-cigarett, och vi blev direkt övertygade om att detta var rätt väg att gå. Så övertygade att vi ville erbjuda detta till flera som var i samma situation som oss och ville ha ett bra alternativ till tobaken. Vi vill erbjuda bra produkter till vettiga priser för dig som vejpar till vardags, vi är inte en extrem shop med värsting prylar för dig som jagar det största ångmolnet. Med över 20,000 nöjda kunder varje år kan du känna dig trygg och säker hos oss. Vi har inte haft en enda kund som vi inte har kunnat hjälpa på ett bra sätt vid problem, detta är vi mycket stolta över och på detta vis kommer vi fortsätta jobba.

 VARFÖR KÖPA E-CIGARETTER OCH E-LIQUID FRÅN ECIGGBUTIKEN SWECIG.SE

√ Bara produkter av absolut högsta kvalité som vi själva använder dagligen.

√ Alla våra e-liquids är godkända i Sverige och håller högsta standard med fin smak.

√ Alla E cigaretter är CE märkta och testade av oss för att vara säkra på att kvalitén är hög.

√ Exelent servicekänsla för kunden, hjälper gärna till med alla frågor.

√ Snabbast möjliga leverans, beställning gjorda innan klockan 15.00 på vardagar skickas samma dag.

√ Alltid väl påfyllt varulager, finns produkterna på webbsidan ska dom gå att handla omgående.

√ Vi kommer alltid försöka ha dom bästa priserna i Sverige på både e-ciggen och e-juicen, titta gärna runt i andra E-butiker så kan du själv jämföra och se att vi är ibland dom absolut billigaste.

TÄNKVÄRT NÄR DU SKA KÖPA E-CIGARETT & E-LIQUID ONLINE

Det finns många E-cigaretter av dålig kvalité på marknaden och man ska vara medveten om att många av dessa Elcigaretter ofta är kopior av originalprodukter, eller är från en okänd tillverkare utan några som helst krav på standard eller kvalité. När det gäller E-juicer & E-liquid så är det viktigt för oss att endast kunna erbjuda nikotinvätska av bra kvalité som du verkligen kan lita på. För nybörjare kan det vara svårt att veta skillnaden på vad som är en bra kontra vad som är en dålig produkt. För att inte bli besviken tycker vi att de är viktigt att man köper en bra E-cigarett & E-juice för att kunna göra en rättvis bedömning. Så har du tänkt göra ett seriöst försök med en elektronisk cigarett så har du kommit rätt då vi endast säljer originalprodukter från ledande tillverkare som håller en hög kvalité. Har ni några frågor eller önskemål angående SweCig's E-Shop så tar vi gärna emot förslag på kontakta SweCig.

VAD ÄR EN E-CIGARETT & E-LIQUID?

En E-cigg kan vara ett bra alternativ till tobak som bevisligen har en hel del bieffekter. Med en E-cigarett så suger du inte in rök, utan istället en ånga som inte förbränns på samma sätt som en tobak. Ångan som du sedan blåser ut försvinner snabbt och hänger inte kvar på samma sätt som rök gör, fördelen med detta är att du slipper en rök som hänger kvar länge och luktar illa. Med en e-cigg slipper få en dålig andedräkt som tobaksrök ofta ger, och du slipper även rökluktande kläder. En elcigarett består egentligen av två delar, dels ett batteri och en e-liquid tank. Batteriet är alltid uppladdningsbart på alla våra modeller som vi säljer och behöver inte bytas ut. Normalt sett så klarar dessa batterier daglig laddning i upp till 1,5 år. Är man rädd om sin Ecigg och tar hand om den så kommer man inte behöva köpa en ny på ganska lång tid. E-juice tanken fylls på med nikotinvätska en till två gång om dagen vid normalt användande. E-liquiden / E-juicen finns i en mängd smaker, allt ifrån tobaksmak till söta godissmaker och mentol. Alla våra e-liquids finns i flera olika styrkor, detta gör det lätt för dig att hitta en styrka och smak som passar för just din smak. Självklart kan du även välja en nikotinfri e-liquid om du önskar det.

ANVÄND DIN ELCIGARETT PÅ ETT SÅ BRA SÄTT SOM MÖJLIGT

För att få ut det bästa av din Ecigg kan det vara bra att tänka på några saker som vi beskriver lite kort här. Även om en e-cigarett håller väldigt länge så behöver man byta ut förångaren (även kallad coil) ibland. Om du känner att smaken börjar bli dålig eller att e-cigaretten börjar läcka lite e-liquid så är det oftast denna som behöver bytas ut. Vid normal daglig användning av ecigaretten kan man räkna med att förångaren håller i ca 2-3 veckor. När en e-cigarett är ny eller vid ett byte av förångare så är det mycket viktigt att låta förångaren hinna suga till sig e-liquiden innan du använder den, låt den gärna stå i 5-10 minuter innan du trycker på knappen. Börja sedan med små "bloss" tills smaken blir bra. För att öka livslängden på en förångare så är det viktigt att fylla på e-liquid innan den har tagit slut helt i tanken. "Torrbloss" bränner snabbt sönder bomullen inne i förångaren.

ANVÄNDBARA TIPS FÖR DIG SOM ANVÄNDER EN E-CIGG

Om du byter till en annan smak på E-juicen kan det vara bra att göra rent tanken från den tidigare smaken, detta gör du enklast genom att skölja tanken med varmt vatten. Var noga med att först lossa förångaren så att denna inte blir blöt. Det är också mycket viktigt att du inte får vatten på batteridelen, så detta sätt lämpar sig bäst för dig som har en tank som går att skruva av från batteriet. Det gör inget om det är lite fukt kvar i tanken efter rengöring då E-liquiden är blandbar med vatten. Om det skulle vara så att du inte hittar en nikotinstyrka på e-vätskan som passar dig så går det bra att blanda två olika styrkor, om du tillexempelt vill ha 3mg så fungerar det bra att fylla i 50% av en flaska med 6mg i E-liquid tanken och 50% av en flaska med 0mg i E-liquid tanken, då kommer du få en e-liquid på 3mg nikotinstyrka.